Nizip Salkım Köyü

Nizip Salkım Köyü

Salkım köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Salkım köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Gaziantep köyleri arasında yer alan Salkım köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Salkım köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Salkım köyü son dakika gelişmeleri, Salkım köyüne özgü yemekler, Nizip Salkım köyünün tarihi, Salkım köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Salkım köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Salkım, Gaziantep ilinin Nizip ilçesine bağlı bir mahalledir.

Salkım, Gaziantep ilinin Nizip ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Salkım köyü resimleri ve Salkım köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Gaziantep Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Salkım Gaziantep Arası Kaç Km? Gaziantep Hava Durumu? Gaziantep Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Gaziantepli iseniz Gaziantep doğumlu ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Gaziantepli Ünlüler arasında Salkım Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.