No:309 62.Bölüm Fragmanı 4 Ekim

No:309 dizisinin yeni bölümü olan 62.bölüm fragmanı yayınlandı. No:309 dizisi 4 Ekim de saat 20:00 de Fox Tv ekranlarında olacak. İyi Seyirler...

Fox Tv ekranlarında yayınlanan No:309 dizisinin 5.bölümünde heyecan yine dorukta olacak. Çarşamba günleri reyting sıralamasında ilk sıralarda yer alan No:309 dizisinin 62. bölümünü HD ve Tek Part olarak Fox Tv ekranlarından veya Fox Tv resmi internet sitesinden takip edebilirsiniz. 

Yıldırım’ın gelişi herkes için büyük bir sürpriz olur. Yıllar sonra babalarını karşılarında gören Lale, Nilüfer ve Nergis nasıl tepki vereceklerini dahi bilemezler. Songül ise Yıldırım’a öfke doludur. Songül’ün hışmına uğrayan Yıldırım için geçen yılları telafi etmek çok zor olacaktır. Onur ise hayatının şokuyla sarsılır. Özge kızıyla geri dönmüş ve Onur’a her şeyi anlatmıştır. Onur, bir kızı olduğunu Lale’ye anlatmanın yolunu bulmaya çalışır. Duru’nun ortaya çıkışı Onur ve Lale’nin ilişkilerine nasıl etki edecektir?

No:309 dizisinin 62.Bölümünde Neler Olacak? 

Genel Hikaye

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoruyla bir randevuya gider. 

Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Oyuncu Kadrosu

DEMET ÖZDEMİR, FURKAN PALALI, SUMRU YAVRUCUK, NURŞİM DEMİR, ÖZLEM TOKASLAN, SUAT SUNGUR, SEVİNÇ ERBULAK, BEYTİ ENGİN, FATMA TOPTAŞ, GÖKÇE ÖZYOL, PELİN ULUKSAR, MURAT TAVLI, MEHMET CİHAN ERCAN, CEREN TAŞÇI, EDA ÖZEL, İREM HELVACIOĞLU, FATİH AYHAN, ÖMRÜM NUR ÇAMÇAKALLI, ÖZLEM ULUKAN

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar