Nurdağı Kömürler Köyü

Nurdağı Kömürler Köyü

Kömürler köyü haberleri, köyün güncel son dakika gelişmeleri, Kömürler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Gaziantep köyleri arasında yer alan Kömürler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Kömürler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kömürler köyü son dakika gelişmeleri, Kömürler köyüne özgü yemekler, Nurdağı Kömürler köyünün tarihi, Kömürler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kömürler köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kömürler, Gaziantep ilinin Nurdağı ilçesine bağlı bir mahalledir. İlçe içerisinden Adana-Osmaniye-Bahçe-Nurdağı-Gaziantep istikameti bağlantılı Avrupa'nın en büyük viyadüklerinden biri olan 801,5 m uzunluğundaki "Atatürk Viyadüğü" ve otoyolu geçmektedir.14 viyadükten oluşan "Kömürler Viyadükleri" 2002 yılında hizmete girmiştir. Gaziantep il merkezine 61 km, Nurdağı ilçesine 6 km uzaklıktadır.

Kömürler, Gaziantep ilinin Nurdağı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Güneydoğu Anadolu bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kömürler köyü resimleri ve Kömürler köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir. 

Gaziantep Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Güneydoğu Anadolu bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Kömürler Gaziantep Arası Kaç Km? Gaziantep Hava Durumu? Gaziantep Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Gaziantepli iseniz Gaziantep doğumlu ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Gaziantepli Ünlüler arasında Kömürler Köyünde doğan biri var mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.