Nur’dan 2020 Yolunda Bronz Madalya

Nur’dan 2020 Yolunda Bronz Madalya

Milli Taekwondocu Nur Tatar Askari, Grand Prix 3. Seri Müsabakaları’nın ikinci gününde bronz madalyanın sahibi oldu. Dünya Taekwondo Federasyonu (WT) tarafından düzenlenen ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na puan veren Grand Prix 3. Seri Müsabakaları Bulg

Milli Taekwondocu Nur Tatar Askari, Grand Prix 3. Seri Müsabakaları’nın ikinci gününde bronz madalyanın sahibi oldu.
Dünya Taekwondo Federasyonu (WT) tarafından düzenlenen ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na puan veren Grand Prix 3. Seri Müsabakaları Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da devam ediyor. 2020 yolunda büyün öneme sahip olan ve sıkletlerinde en iyi 32 sporcunun davet edildiği organizasyonun ikinci gününde 3 sıklette mücadeleler yapılırken 4 Türk sporcu tatamiye çıktı. Kadınlar 67 kiloda Nur Tatar Askari bronz madalya kazanırken ve 2020 yolunda puanlar elde etti.
BOĞAZINA ALDIĞI DARBE NEDENİYLE MAÇI TAMAMLAYAMADI

Nur Tatar Askari, 1 numaralı seribaşı olarak katıldığı organizasyonda ilk turu maç yapmadan geçtikten sonra ikinci turda İspanya’dan Cecilia Castro Burgos’u, çeyrek finalde ise Almanya’dan Vanessa Koerndl’ı mağlup ederek yarı finale yükseldi. Yarı finalde İngiliz Lauren Williams ile karşılaşan Nur Tatar Askari başabaş giden müsabakanın ikinci raundunda boğazına aldığı darbe nedeniyle müsabakaya devam edemedi ve bronz madalyanın sahibi oldu.

 

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.