O Hayat Benim 78. Bölüm Fragmanı-İZLE

O Hayat Benim 78. Bölüm Fragmanı-İZLE

O Hayat Benim 78. Bölüm Fragmanı-İZLE, O Hayat Benim dizisinin yeni bölümü olan 78. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan 78. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen O Hayat Benim , yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan O Hayat Benim  dizisi 78. Bölüm yeni fragman izle…


O Hayat Benim 78.Bölüm Fragmanı-İZLE paylaşan: skuzan

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan 78. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan, 78. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. O Hayat Benim Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. O Hayat Benim dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı Fox Tv’de...

O HAYAT BENİM 77.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

O Hayat Benim 77.Bölüm Özeti; Efsun ve Sultan’ın hayatları Kenan’ın avcunun içindedir artık. Sultan, Efsun’u koruyabilmek için ölüp ölüp dirilmektedir. Kenan’ın seneler sonra Atahanların hayatına yeniden girişi, onun geçmişte Hülya ile arasında geçenleri bilen herkesi endişelendirir.

O HAYAT BENİM 78.BÖLÜM FRAGNMANI YAYINLANDI...

Mehmet Emir’in başına gelenlerden dolayı herkesten çok Hülya ve Arda’yı suçlayan Fulya artık sesini çıkarmadan durabilecek gibi değildir… Kısmetsizler Mahallesi’nde Hanife öğrendiği sırrı kullanarak yengesi Ganimet’i iyice köşeye sıkıştırır. Sultan da İlyas’ın yarım kalan lafını unutmamıştır.

Efsun’la ilgili neyi yanlış bildiğini öğrenmeye kararlıdır. Ancak Ateş’in başına öyle bir şey gelir ki… Tüm hayatlar bir anda durur sanki. Doruk kaybolmuştur. Ateş ve Bahar umutların gitgide tükendiği bir arayışın ortasında bulurlar kendilerini. Ateş acıların en büyüğüyle karşı karşıyadır.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.