O Hayat Benim 83. Bölüm Fragmanı-İZLE

O Hayat Benim 83. Bölüm Fragmanı-İZLE , O Hayat Benim dizisinin yeni bölümü olan 83. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan 83. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen O Hayat Benim , yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan O Hayat Benim  dizisi 83. Bölüm yeni fragman izle…

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan 83. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan, 83. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. O Hayat Benim Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. O Hayat Benim dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı Fox Tv’de...

O HAYAT BENİM 82.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bahar donmuş gölün zayıf buz tabakası üzerinde ölümle cebelleşmektedir. Arzu’nun Bahar’ın canına kast etmesi, Ateş için bardağı taşıran son damla olur. Fakat boşanma kararını açıkladığında, Arzu tamamen kontrolden çıkar.

Bahar’a yaptıklarından sonra Arzu’yu durdurmaya çalışan Hasret, aklının ucundan bile geçmeyecek bir tehditle karşı karşıya kalır… Mahallede Hanife, Efsun Atahan’ın üvey kardeşi olabilmek uğruna annesiyle İlyas’ın arasını yapmaya çalışır.

Ama boyundan büyük işlere kalkışmaktadır. Efsun bir yandan butiği L’Efsun ile moda dünyasına atılma gayretindeyken, babasının gönlünü Cevriye’ye kaptırdığını öğrenmesiyle nevri döner…

Mehmet Emir ve Fulya’nın yeni doğan oğulları Umut Doruk, yeni sırları da beraberinde getirir. Kenan’ın bebek üzerinden karanlık oyunların peşine düşmesi, Fulya’yı imkansız bir duruma sürükleyecektir…

 

O HAYAT BENİM 81.BÖLÜM FRAGNMANI YAYINLANDI...

Arda’nın elindeki silahın patlaması, Atahanların hayatında birçok dengeyi değiştirir. Konağın içinde Efsun yeniden ipleri ele alır, dilediği gibi top koşturmaya başlar.

Kenan’ın Kısmetsiz Mahallesi’nde çıkarttığı yangın da beklenmedik neticeler doğurur. En çok canı yanan da Muzaffer olur.

Mahallelinin yeni açılan bu yaraları sarması kolay değildir. Ateş, oğlunun ölümünün gerçek sorumlusunu bulmaya kararlıdır. Bu uğurda, Atahan Holding’deki hisselerini, kim olduğunu bile bilmediği birine devretmeye hazırdır. Bu durum, Bahar’la aralarında büyük bir çatışmaya yol açar.

Telafisi olmayan bir yola girmiştir ilişkileri. Ateş’in kendini affettirme çabasıysa, Arzu’nun iyice gözünü karartıp Bahar’ın canına kast etmesiyle sonuçlanır. Ölüm ve doğum yine aynı anda kapıyı çalar.

O HAYAT BENİM DİZİSİ SON BÖLÜM İZLE

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar