O Hayat Benim 86. Bölüm Fragmanı-İZLE 20 mart

O Hayat Benim 86. Bölüm Fragmanı-İZLE , O Hayat Benim dizisinin yeni bölümü olan 86. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan 86. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen O Hayat Benim , yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan O Hayat Benim  dizisi 86. Bölüm yeni fragman izle…

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan 86. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan, 86. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. O Hayat Benim Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. O Hayat Benim dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı Fox Tv’de...

O HAYAT BENİM 85.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Mehmet Emir ve Hasret’in mutluluk hayalleri, Kenan’ın yerleştirdiği bombayla paramparça olur. Bahar, Atahan Holding’in başında, anne ve babasını gururlandıracak bir yönetici olmaya çalışırken, Ateş ona hayatının en acı haberini getirir.

Efsun da bu kahredici süreçte Bahar’ın yanında durmaya çalışır. Fakat miras başına üşüşen akbabalar, hepsi için bir kâbusa dönüşecektir…

Sultan büyük bir ikilemin içindedir. Hanife’nin kendisinden para koparmasına göz yummak istemez. Ama ya gerçeği söylüyorsa, gerçekten kızımın kim olduğunu biliyorsa diye düşünmeden de edemez. Ganimet olan biteni öğrenince kızılca kıyamet kopar.

Hanife oynadığı oyunla kendi kuyusunu kazmaktadır. Ve aralarından biri için yolun sonunun geldiğini hiçbiri kestirememiştir...

O HAYAT BENİM 84.BÖLÜM FRAGNMANI YAYINLANDI...

Arda için kaçacak yer kalmamıştır artık. Kıbrıs dönüşünde, İsmail elinde kelepçelerle Arda’yı beklemektedir. Salih ve Sultan, kendilerini kurtarma derdine düşerler. Efsun ise tezgâhladıkları suçun bedelini Arda’nın ödemesine artık razı değildir. Bu durum, Efsun ve Sultan’ı karşı karşıya getirir.

Efsun, Arda’yla birlikte kendisini de yakmaya hazır görünürken, Sultan tek bir yol görür önünde... Efsun’a “Sen benim kızımsın!” demek zorundadır. Kenan’ın tehdidi, Arda’yı ihbar eden Fulya’nın üzerindedir. Kenan, Atahan Holding’i ele geçirme planlarının da peşini bırakmıyordur.

Hasret’le yeni bir geleceğe yelken açmaya kararlı olan Mehmet Emir, Bahar ve Ateş’in yardımıyla düşmanına karşı önlemini alır. Ancak tek yaptığının Kenan’ı daha da tehlikeli bir hale getirmek olduğunun farkında değildir.

O HAYAT BENİM DİZİSİ SON BÖLÜM İZLE

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar