O Hayat Benim 89. Bölüm Fragmanı-İZLE 10 Nisan

O Hayat Benim 89. Bölüm Fragmanı-İZLE , O Hayat Benim dizisinin yeni bölümü olan 89. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan 89. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen O Hayat Benim , yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan O Hayat Benim  dizisi 89. Bölüm yeni fragman izle…

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan 89. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan, 89. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. O Hayat Benim Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. O Hayat Benim dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı Fox Tv’de...

O HAYAT BENİM 88.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Arzu’nun elindeki silahın patlaması, o an karşısında duran herkesin hayatlarını derinden etkileyecektir. Arzu’nun tek bir şansı vardır artık... Eline silahı veren Kenan’ın foyasını meydana çıkarmak! Kenan’ın zorlamasıyla Cemre, Mehmet Emir’in hayatına kalıcı bir şekilde yerleşmek üzeredir. Ama bu esrarengiz genç kadının kim olduğunu araştırdıkça ortaya şaşırtıcı bir tablo çıkar. Bu sırada Efsun ve Arda arasındaki yakınlaşma yeni bir evreye girmek üzeredir. 

Sultan ise her şeyden önce Zeynep’in hayatını kurtarmanın peşindedir. ’Efsun’un başarısı, Zeynep’in önünde de bambaşka bir yol açar. Fakat Ganimet’le Cemal’in korktukları şey başlarına gelmektedir. Sultan, zenginlik ve başarı vaat ettiği Zeynep’i yoldan çıkarmaya başlamıştır bile... Sultan ve Ganimet karşı karşıyadır. İki anne arasındaki mücadelenin sonu çok karanlık yerlere gitmektedir.

O HAYAT BENİM 87.BÖLÜM FRAGNMANI YAYINLANDI...

 

O HAYAT BENİM DİZİSİ SON BÖLÜM İZLE

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar