O Hayat Benim 90.Bölüm Fragmanı yayınlandı -İZLE- 17 Nisan

O Hayat Benim 90.Bölüm Fragmanı yayınlandı -İZLE- 17 Nisan

17 Nisan 2016 O Hayat Benim 90.Bölüm Fragmanı İzle, Dizinin 90. Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Dizinin bu haftaki Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Bu haftaki yeni bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ? Diziye yeni oyuncular dahil olacak mı ?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi O Hayat Benim dizisi 90. Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Pazar günlerinin vazgeçilmezi olan dizinin bu haftaki yeni bölümünde heyecan dorukta olacak. Dizinin 90.Bölüm fragmanı yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ O HAYAT BENİM'DEKİ BÜYÜK OLAY NE ?

Dizinin haftaki yeni bölümünde  neler yaşanacak ? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen dizi, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan O Hayat Benim 90.Bölüm yeni fragman izle… 

 


O Hayat Benim 90.Bölüm Fragmanı paylaşan: skuzan

 

O HAYAT BENİM 89.BÖLÜM FRAGNMANI YAYINLANDI...

Kenan emri vermiş, adamlarını Bahar’la Ateş’i öldürmeleri için Atahan Otel’e göndermiştir. Kenan’ın sağ kolu Eyüp adım adım balayı odasına yaklaşırken, bu korkunç plana engel olabilecek tek bir kişi vardır. Bahar ve Ateş’in hayatını kurtarmak için çok geç kalınmadıysa tabii...

Kenan farkında olmadan Hülya’nın ve hatta Müge’nin bile canını tehlikeye attığı bir olaylar zincirini tetiklemiştir. Ve birileri feda edilmeden bu sayfa kapanmayacaktır! Efsun’un işleriyse tam havlu atmak üzereyken dönmeye başlar. L’Efsun’un başarısı, Efsun’la Arda’yı iyice yakınlaştıracak, birbirlerini tanıdıkça aralarındaki bağ da kuvvetlenecektir. Zeynep de gitgide ünlenmektedir. Fakat etrafında dönmeye başlayan magazin basını, Kısmet Mahallesi’nde sinirleri tel gibi gerer. Cemal, Zeynep’i kaybettikçe daha da hırslanmakta ve karanlık bir yola doğru sürüklemektedir.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.