O Hayat Benim 93. Bölüm 2.Fragmanı-İZLE 8 Mayıs

O Hayat Benim 93. Bölüm Fragmanı-İZLE , O Hayat Benim dizisinin yeni bölümü olan 93. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan 93. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen O Hayat Benim , yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan O Hayat Benim  dizisi 93. Bölüm yeni fragman izle…

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan 93. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan, 93. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. O Hayat Benim Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. O Hayat Benim dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı Fox Tv’de...

O HAYAT BENİM 92.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Arda, Efsun’un geri dönmesi için varını yoğunu ortaya koyar. Bahar da ona destek verir elinden geldiğince... Ancak Efsun’un önünde yepyeni ve büyük başarılarla dolu bir hayat fırsatı vardır. Kim bunu kolay kolay geri çevirebilir ki? Efsun’la Arda’nın hangi şartlarda evlendiğini ve Arda’nın işlediği cinayeti öğrenen Cevriye artık patlamaya hazır bir bombadır. Kısmetsizler Mahallesi’nde Sultan’a karşı bir cephe oluşur. 

Sırlar uzun süre saklı kalamaz artık! Gerçeklerle yüzleştiğinde Zeynep’in yaşayacağı yıkım, herkesin hayatını etkileyecektir. Kenan ise Cemre’nin oğlunu elinden almıştır. Gerçeği Mehmet Emir’e anlatmak Cemre için bir çıkış yolu mudur, yoksa Toprak’ı ilelebet kaybetmek anlamına mı gelecektir?

O HAYAT BENİM 91.BÖLÜM FRAGNMANI YAYINLANDI...

Kenan emri vermiş, adamlarını Bahar’la Ateş’i öldürmeleri için Atahan Otel’e göndermiştir. Kenan’ın sağ kolu Eyüp adım adım balayı odasına yaklaşırken, bu korkunç plana engel olabilecek tek bir kişi vardır. Bahar ve Ateş’in hayatını kurtarmak için çok geç kalınmadıysa tabii...

Kenan farkında olmadan Hülya’nın ve hatta Müge’nin bile canını tehlikeye attığı bir olaylar zincirini tetiklemiştir. Ve birileri feda edilmeden bu sayfa kapanmayacaktır! Efsun’un işleriyse tam havlu atmak üzereyken dönmeye başlar.

’Efsun’un başarısı, Efsun’la Arda’yı iyice yakınlaştıracak, birbirlerini tanıdıkça aralarındaki bağ da kuvvetlenecektir. Zeynep de gitgide ünlenmektedir. Fakat etrafında dönmeye başlayan magazin basını, Kısmet Mahallesi’nde sinirleri tel gibi gerer. Cemal, Zeynep’i kaybettikçe daha da hırslanmakta ve karanlık bir yola doğru sürüklemektedir.

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Benzer Videolar