O Hayat Benim 93.Bölüm Fragmanı yayınlandı -İZLE- 8 Mayıs Pazar

O Hayat Benim 93.Bölüm Fragmanı yayınlandı -İZLE- 8 Mayıs Pazar

8 Mayıs 2016 O Hayat Benim 93.Bölüm Fragmanı İzle, Dizinin 93. Bölüm Fragmanı Youtube İzle, Dizinin bu haftaki Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Bu haftaki yeni bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ? Diziye yeni oyuncular dahil olacak mı ?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi O Hayat Benim dizisi 93. Bölüm fragman yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Pazar günlerinin vazgeçilmezi olan dizinin bu haftaki yeni bölümünde heyecan dorukta olacak. Dizinin 93.Bölüm fragmanı yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ O HAYAT BENİM'DEKİ BÜYÜK OLAY NE ?

Dizinin haftaki yeni bölümünde  neler yaşanacak ? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen dizi, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan O Hayat Benim 93.Bölüm yeni fragman izle… 


O Hayat Benim 92.Bölüm 2.Fragmanı paylaşan: skuzan

 

O HAYAT BENİM 92.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Arda, Efsun’un geri dönmesi için varını yoğunu ortaya koyar. Bahar da ona destek verir elinden geldiğince... Ancak Efsun’un önünde yepyeni ve büyük başarılarla dolu bir hayat fırsatı vardır. Kim bunu kolay kolay geri çevirebilir ki? Efsun’la Arda’nın hangi şartlarda evlendiğini ve Arda’nın işlediği cinayeti öğrenen Cevriye artık patlamaya hazır bir bombadır. Kısmetsizler Mahallesi’nde Sultan’a karşı bir cephe oluşur. 

Sırlar uzun süre saklı kalamaz artık! Gerçeklerle yüzleştiğinde Zeynep’in yaşayacağı yıkım, herkesin hayatını etkileyecektir. Kenan ise Cemre’nin oğlunu elinden almıştır. Gerçeği Mehmet Emir’e anlatmak Cemre için bir çıkış yolu mudur, yoksa Toprak’ı ilelebet kaybetmek anlamına mı gelecektir?

 
 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.