O Hayat Benim 94. Bölüm 2.Fragmanı-İZLE 15 Mayıs

O Hayat Benim 94. Bölüm Fragmanı-İZLE , O Hayat Benim dizisinin yeni bölümü olan 94. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan 94. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen O Hayat Benim , yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan O Hayat Benim  dizisi 94. Bölüm yeni fragman izle…

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan 94. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan, 94. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. O Hayat Benim Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. O Hayat Benim dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı Fox Tv’de...

O HAYAT BENİM 93.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Zeynep basının önünde Arda’nın işlediği cinayeti anlatmaya başlar. Efsun ve Arda yolun sonuna gelmiştir artık. Aşkları en büyük sınavını vermek üzeredir... Hülya da Kenan’ın yalanlarına karşı daha fazla sessiz kalmayacak, başını diğer tarafa çevirmeyecektir. Müge konağı terk edip Cemal’in yeni tuttuğu gecekondunun kapısını çalar. Cemal’in annesi Hayriye, Müge’yi gelini gibi benimsemiştir bile. 

Kısmet Mahallesi’nde Sultan’ın kapısı da hayırlı bir iş için çalınır. Fakat Affan’ın niyetinin öğrenilmesiyle mahalle çalkalanmaya başlar. Bahar da Ateş’in gitgide karanlık bir yola sürüklenmesinden çok rahatsızdır. Bütün bu kötü gidişatı bölen, Efsun’dan gelen haber olur. Apar topar hastaneye kaldırılan Efsun’un durumu ortaya çıktığında, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

O HAYAT BENİM 92.BÖLÜM FRAGNMANI YAYINLANDI...

Arda, Efsun’un geri dönmesi için varını yoğunu ortaya koyar. Bahar da ona destek verir elinden geldiğince... Ancak Efsun’un önünde yepyeni ve büyük başarılarla dolu bir hayat fırsatı vardır. Kim bunu kolay kolay geri çevirebilir ki? Efsun’la Arda’nın hangi şartlarda evlendiğini ve Arda’nın işlediği cinayeti öğrenen Cevriye artık patlamaya hazır bir bombadır. Kısmetsizler Mahallesi’nde Sultan’a karşı bir cephe oluşur. 

Sırlar uzun süre saklı kalamaz artık! Gerçeklerle yüzleştiğinde Zeynep’in yaşayacağı yıkım, herkesin hayatını etkileyecektir. Kenan ise Cemre’nin oğlunu elinden almıştır. Gerçeği Mehmet Emir’e anlatmak Cemre için bir çıkış yolu mudur, yoksa Toprak’ı ilelebet kaybetmek anlamına mı gelecektir?

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar