O Hayat Benim 95. Bölüm Fragmanı-İZLE 22 Mayıs

O Hayat Benim 95. Bölüm Fragmanı-İZLE , O Hayat Benim dizisinin yeni bölümü olan 95. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan 95. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen O Hayat Benim , yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan O Hayat Benim  dizisi 95. Bölüm yeni fragman izle…

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan 95. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan, 95. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. O Hayat Benim Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. O Hayat Benim dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı Fox Tv’de...

O HAYAT BENİM 94.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Efsun neden tutuklandı? Biri onu ihbar mı etti? Arda ona yardım etmek için ne yaparsa yapsın, sonuç değişmez. Efsun, akıbetini belirleyecek bir duruşmada hakim karşısına çıkacaktır! Kenan konağa dönmenin yollarını aramaktadır. Mehmet Emir bunun önünü kesmek için Ateş’ten yardım ister. Ancak Ateş’in geçmişte Kenan’ı öldürmeye teşebbüs etmiş olması, onun peşini bırakmayacaktır. 

Bahar yeni evlerinde Ateş’i beklerken, onun bir daha geri gelmeyebileceği aklının ucundan bile geçmemektedir... Sultan ve Ganimet, Zeynep’in Affan’la evlenip uzaklara gitmeye hazırlandığını öğrenir. İki anne kızlarını kurtarmak için harekete geçer. Fakat Affan’ın lüks yatı denize açılmıştır bile... Fulya ise Mehmet Emir’le boşanma işlemleri tamamlanınca, artık gözünü karartır ve hayatını mahveden kişiye karşı ölümüne bir savaş açar!

O HAYAT BENİM 93.BÖLÜM FRAGNMANI YAYINLANDI...

Zeynep basının önünde Arda’nın işlediği cinayeti anlatmaya başlar. Efsun ve Arda yolun sonuna gelmiştir artık. Aşkları en büyük sınavını vermek üzeredir... Hülya da Kenan’ın yalanlarına karşı daha fazla sessiz kalmayacak, başını diğer tarafa çevirmeyecektir. Müge konağı terk edip Cemal’in yeni tuttuğu gecekondunun kapısını çalar. Cemal’in annesi Hayriye, Müge’yi gelini gibi benimsemiştir bile. 

Kısmet Mahallesi’nde Sultan’ın kapısı da hayırlı bir iş için çalınır. Fakat Affan’ın niyetinin öğrenilmesiyle mahalle çalkalanmaya başlar. Bahar da Ateş’in gitgide karanlık bir yola sürüklenmesinden çok rahatsızdır. Bütün bu kötü gidişatı bölen, Efsun’dan gelen haber olur. Apar topar hastaneye kaldırılan Efsun’un durumu ortaya çıktığında, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar