O Hayat Benim 98. Bölüm Fragmanı-İZLE 12 Haziran

O Hayat Benim 98. Bölüm Fragmanı-İZLE , O Hayat Benim dizisinin yeni bölümü olan 98. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan 98. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen O Hayat Benim , yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan O Hayat Benim  dizisi 98. Bölüm yeni fragman izle…

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan 98. Bölümünü pazar akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim  dizisinin yeni bölümü olan, 98. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. O Hayat Benim Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. O Hayat Benim dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı Fox Tv’de...

O HAYAT BENİM 97.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Geçmiş kapıyı çalar... Kapıdaki ziyaretçi, sadece Sultan ve Efsun’un değil, mahalledeki herkesin hayatını etkileyecektir. Yeni Cinayet Büro Amiri Ömer Aziz ise Efsun’un eski dosyalarını karıştırmaya başlamıştır. Üstü örtüldü sanılan bütün suçlar, Ömer tarafından yeniden gün yüzüne çıkarılmak üzeredir. Ömer’in nasıl gözü kara bir polis olduğunu gördükçe, Efsun karşı karşıya olduğu tehlikenin boyutlarını daha iyi anlar. 

Efsun için Arda’nın aşkından ve karnındaki bebeğinden başka güç alabileceği bir şey kalmamıştır. Efsun ve Bahar çocuk bekliyor olmanın sevincini birlikte yaşamaktadır. Ancak Tayfun’un tepkisi, Bahar’ın mutluluğunu paramparça eder. Ateş babasını cezaevinden çıkartmak için elinden geleni yapar. Fakat çabaları onu altüst edecek bazı gerçeklerle yüzleşmesine yol açacaktır.

O HAYAT BENİM 96.BÖLÜM FRAGNMANI YAYINLANDI...

Tehlike devam etmektedir! Affan’ın Efsun’a açtığı savaş da öyle... Ve herkesi biraraya getiren cenaze tansiyonu iyice yükseltir. Her şeyin arkasında Affan’ın olduğunu polis de öğrenir ama bu güçlü ve karanlık adama dokunmak kolay değildir. Kısmetsizler Mahallesi halkı kendi intikamlarını kendileri almak zorundadır! Ateş cezaevinde karşısına çıkıp babası olduğunu iddia eden adama inanmaz. 

Ama gerçekler önüne bir duvar gibi dikilmektedir. Ateş tam yirmi dört sene sonra babasını bir kez daha kaybetmek üzeredir. Bahar’ın getirdiği acı haber de Ateş’i yıkan son darbe olur.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar