Odunpazarı Sultandere Köyü

Odunpazarı Sultandere Köyü

Sultandere Köyü Haberleri, Odunpazarı Sultandere Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Sultandere Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Eskişehir Köyleri Arasında Yer Alan Sultandere Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Odunpazarı Sultandere köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sultandere köyü son dakika gelişmeleri, Sultandere köyüne özgü yemekler, Odunpazarı Sultandereköyünün tarihi, Sultandere köyü nerede, İnönügi il ve ilçeye bağlı, Sultandere köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Sultandere, Eskişehir ilinin Odunpazarı ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sultandere Köyü Resimleri ve Sultandere köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Odunpazarı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar İnönügileridir. iç anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Odunpazarı Eskişehir Arası Kaç Km? Odunpazarı Hava Durumu? Eskişehir Köyleri ve Odunpazarı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Eskişehirli iseniz Eskişehir Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Eskişehirli Ünlüler arasında Odunpazarı Sultandere Köyünde doğan biri var mı? Odunpazarı Doğumlu Ünlüler Kimler?

Sultandere, Eskişehir ilinin Odunpazarı ilçesine bağlı bir mahalledir.Eskişehir merkezine 10 km uzaklıktadır. Sultandere mahallesi ile 75. Yıl mahallesi karıştırmamalıdır. Sultandere mahallesi eski bir tarihi olan eski adı "Sultanönü" dür. Sultandere çok sık karıştırıldığı 75.yıl mahallesi mahallenin üst tarafındaki 2000 yılında kurulan konutlardan oluşmaktadır. Mahallenin iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir. Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Mahallenin büyük bir kısmı yakınında olan Organize sanayi bölgesinde çalışmaktadır.

Mahallede, anaokulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi yoktur . Sağlık ocağı ve sağlık evi vardir Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır. Mahallede fiber İnternet alt yapısı yapılmamıştır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.