Offroad Sezon Açılışı Sinop Boyabat’ta

Offroad Sezon Açılışı Sinop Boyabat’ta

2017 Türkiye Offroad Şampiyonası 1. Ayak yarışı, 29-30 Nisan tarihlerinde Sinop Off-Road Kulübü (SİNOFF) tarafından Sinop'un Boyabat ilçesinde yapılacak.

2017 Türkiye Offroad Şampiyonası 1. Ayak yarışı, 29-30 Nisan tarihlerinde Sinop Off-Road Kulübü (SİNOFF) tarafından Sinop'un Boyabat ilçesinde yapılacak. Bölgede yılın en önemli spor etkinliklerinden birisi olarak öne çıkan organizasyon, Sinop Valiliği, Boyabat Kaymakamlığı, Boyabat Belediye Başkanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla düzenleniyor.

Boyabat ilçesinin Daylı Köyü yeni otogar mevkiinde oluşturulan parkur, seyir keyfi yüksek ve kolay izleyebilecek şekilde büyük bir özenle hazırlandı.

Offroad sezon açılışı niteliğindeki yarış, 29 Nisan Cumartesi günü saat 12.00'de şehir merkezi eski otogar önünden verilecek olan seremonik start ile başlayacak. Organizasyonun ilk günü Tayyareci Nuri Bey etabında, ikinci günü ise Şehit Ömeroğlu Mustafa etabında adrenalini yüksek engelli parkurların büyük çekişmelere sahne olması bekleniyor.

Pazar günü saat 11.05'te Daylı Köyü stadyum mevkiinde verilecek olan start ile devam edecek olan büyük heyecan, saat 19.30'da Boyabat Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek ödül töreniyle son bulacak.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.