Oğlaklar yorulunca herkes ödül kazandı

Oğlaklar yorulunca herkes ödül kazandı

Tekirdağ'da Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı kapsamında, Oğlak Yakalama Yarışması düzenlendi.

Tekirdağ'da Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı kapsamında, Oğlak Yakalama Yarışması düzenlendi. Küçük bir alanda yapılan yarışmada oğlaklar yorulup koşamayınca herkes ödül sahibi oldu.

Tekirdağ'da 7. Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından gençlere ve çocuklara hayvan sevgisini özendirmek amacıyla Oğlak Yakalama Yarışması düzenlendi.

Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Toluca, yarışmanın amacının çocuklara hayvanları sevdirmek olduğunu söyleyerek, "Genç kardeşlerimiz çocuklarımız burada velilerinin izniyle yarışmaya katılacaklar. 1'inci yarışmamıza bir tane gram altınımız var. 2'nciye 100 lira 3'üncüye 50 liralık bir ödülümüz olacak" dedi.

Oğlaklar yorulunca herkes ödül aldı

Oğlak Yakalama Yarışmasına katılan yaklaşık 10 çocuk, filelerle çevrilmiş bir alana bırakılan 3 oğlağı yakalamak için sırayla yarıştı. Çocuklardan kaçan oğlakların yorulması, yarışta 1'inci, 2'inci ve 3'üncülük derecelerinin çıkmasına imkan vermedi. Bu nedenle kura çekimiyle birinci olan Hasan Doğan adlı çocuğa altın diğer çocuklara ise 50'şer TL altın hediye verildi.

Oğlaklar yorulunca herkes ödül kazandı

Oğlaklar yorulunca herkes ödül kazandı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.