Öğretmen 1. Bölüm 3.Fragmanı İzle

Öğretmen 1. Bölüm 3.Fragmanı yayınlandı, Öğretmen dizisinin yeni bölümü olan 1. Bölümünde neler olacak? Öğretmen dizisinin yeni bölümü olan 1. Bölümünü çarşamba akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hem aksiyon hem drama hemde gerilim olan bir okul dizisi olacak öğretmen dizisi. Lise son sınıfa 30 kişi başlayan 12/A sınıfı bir arkadaşlarının intihar etmesi ile 29 kişi kalır. İntihar eden kız iyi bir yüzücüdür ve ulusal bir yarışmada derece alır ancak sınıftaki çekemeyen öğrenciler gerçek dışı bir video hazırlayarak kızın doping ile kazandığını iddia eder. Bu haber tüm ülkede yayılır ve kız çok büyük bir baskı altında kalır ve intihar eder.

Sınıf  ise bu intihara sırtını döner ve herkes yaşamına geri dönmüş gibi görünür; ancak okula 2 yıl önce gelmiş bir resim öğretmeni bu intiharın gizemini çözmek için 29 öğrenciyi okulun kapanmasına 10 gün kala rehin alır ve intihar eden öğrencinin gizemi çözülmeden kimse mezun olamaz der. Okulun içinde yaşanan patlama ile işler daha da gizemli bir hale gelir.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar