Öğretmenler Kırtasiye Harcama Ödeneklerinin Artırılmasını İstedi !

Öğretmenler Kırtasiye Harcama Ödeneklerinin Artırılmasını İstedi !

Türk Sağlık Sen, Milli Eğitim Bakanlığı’na yazdığı yazıda, öğretmenlerin kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması için verilen ‘Eğitim-Öğretime Hazırlık’ ödeneğinin artırılmasını istedi. Sendikadan yapılan açıklamada,...

Türk Sağlık Sen, Milli Eğitim Bakanlığı’na yazdığı yazıda, öğretmenlerin kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması için verilen ‘Eğitim-Öğretime Hazırlık’ ödeneğinin artırılmasını istedi.

Sendikadan yapılan açıklamada, “Bilindiği gibi Eğitim-Öğretime Hazırlık Ödeneği, yılda bir defaya mahsus olmak üzere Eylül ayında kırtasiye ihtiyaçların karşılanması amacıyla sadece öğretmenlerimize verilmektedir. Oysa eğitim çalışanlarını bir bütün olarak değerlendirmek, eğitimin öğretmenler dışındaki diğer çalışanları da bu uygulamaya dahil etmek son derece önemlidir. Öğretmenler dışındaki eğitim çalışanları da  Eğitim-Öğretime Hazırlık Ödeneğinden faydalanmalıdır. Bu konuda ayrım yapılması hem çalışma barışını bozmakta, hem de iş verimini düşürmektedir. Tüm eğitim çalışanları bir bütün olarak değerlendirilmelidir. Türk Eğitim-Sen olarak; Milli Eğitim Bakanlığı’na bir yazı yazarak; öğretim yılına hazırlık ödeneğinin miktarının artırılmasını, bu ödeneğin brüt bir maaş tutarında tüm eğitim çalışanlarına ödenmesine ilişkin çalışma yapılmasını talep ettik” ifadelerine yer verildi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.