Oğuzlar Erenler Köyü

Oğuzlar Erenler Köyü

Yukarı Erenler haberleri, Yukarı Erenler güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasdına yer alan Yukarı Erenler köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Oğuzlar Erenler köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Oğuzlar Erenler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları,Erenler köyü son dakika gelişmeleri,Erenler köye ait haberler, Erenler köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Erenler, Çorum ilinin Oğuzlar ilçesine bağlı bir köydür. Cumhuriyet kurulduktan sonra Kayı köyüne bağlı Yağcıyeri mahallesi olarak kayıtlara geçmiştir. Nüfus zamanla artarak 90 lı yıllarda köy olacak çoğunluğa ulaşmıştır. 1992 yılında Kayı Köyü'nden ayrılmıştır. Köy ismini ise çevre dağlarda sık bulunan türbelerde yatan alimlerden almıştır. 1994 yılında referanduma giderek İsklip'ten ayrılıp Oğuzlar'a bağlanmıştır. İlk muhtarını 1994 yılı yerel seçimlerinde seçmiştir. Çorum iline 73 km, Oğuzlar ilçesine 14 km, İskilip ilçesine 33 km uzaklıktadır.

Erenler , Çorum ilinin Oğuzlar ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız  Resimleri ve  videoları sizin de ilginii çekebilir.

Erenler Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kzanalı var mı?

Oğuzlar Çorum Arası Kaç Km? Oğuzlar Hava Durumu? Çorum Köyleri ve Oğuzlar Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Oğuzlar doğan biri var mı? Oğuzlar Doğumlu Ünlüler Kimler?


 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.