Okul güvenliği toplantısı yapıldı

Okul güvenliği toplantısı yapıldı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılı okul güvenliği toplantısı düzenlendi.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılı okul güvenliği toplantısı düzenlendi.

Besni Kaymakamı ve Gölbaşı Kaymakam Vekili Ahmet Gencer Başkanlığında düzenlenen okul güvenliği toplantısına Gölbaşı ibn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya, Besni Kaymakamı ve Gölbaşı Kaymakam Vekili Ahmet Gencer, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Balkar belediye başkanı Orhan Orhan, Belören belediye başkanı Mahmut Turan, Emniyet Müdürü Aytaç Uçan, ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erdinç Ağcakoyunlu, Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, köy ve mahalle muhtarları ile okul aile birliği başkanları katıldı.

Kaymakam Vekili Ahmet Gencer, düzenlenen toplantıyla alakalı olarak yapmış olduğu konuşmada, "Amacımız çocuklarımızın daha güvenli bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak olduğunu, okullarda güvenlik ile ilgili yapılacak çalışmaların neler olabileceğini, güvenlik konusunda ne gibi çalışmaların yapılabileceğini görüşmek fikir alışverişinde bulunmak için toplantıyı düzenledik" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, ise ilçede görev yapan öğretmen sayısı, öğrenci sayısı ve ilçede bulunan okullar ve okullardaki güvenlik kamera sayıları hakkında genel bilgi vererek taşıma servislerine kamera takılacağını ve bu kayıtların ayda iki defa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından servis şoförlerinden alınacağını belirtti.

Emniyet Müdürü Aytaç Uçan, okullarda alınacak tedbirlerle ilgili bilgi vererek ilçe merkezindeki her okulda, okul polisi uygulamasının devam edeceğini, öğrencilerin giriş çıkış saatlerinde okul önlerinde güvenlik amacıyla ekip görevlendirileceğini söyledi.

İlçe jandarma komutanı Yüzbaşı Erdinç Ağcakoyunlu, jandarmanın sorumluluk alanın geniş olduğunu belirterek gerekli güvenlik önlemlerinin alınacağını, servis araçlarının sıklıkla takip edileceğini ifade etti.

Okul güvenliği toplantısı yapıldı

Okul güvenliği toplantısı yapıldı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.