Olafsson Çok Özel Bir Gece İçin Neue! Step’de

Olafsson Çok Özel Bir Gece İçin Neue! Step’de

Zorlu PSM’yi müziğin ve besteciliğin duygulara hitap edecek ilhamıyla baştan sona saracak bir sonbahar festivali Neue! Step, neo-klasik, avangard ve ambient müziğinin eşsiz örneklerini sahneye taşıyor. İzlandalı piyanist Víkingur Olafsson, 27 Eylül’de Neu

Zorlu PSM’yi müziğin ve besteciliğin duygulara hitap edecek ilhamıyla baştan sona saracak bir sonbahar festivali Neue! Step, neo-klasik, avangard ve ambient müziğinin eşsiz örneklerini sahneye taşıyor. İzlandalı piyanist Víkingur Olafsson, 27 Eylül’de Neue! Step kapsamında Zorlu PSM’des sahne alacak.
Olafsson Hakkında
Philip Glass Piano Works ve Johann Sebastian Bach albümleriyle devrim niteliğinde bir etki yaratmayı başan Olafsson, kayıtlarını yayınladığı ünlü Alman plak şirketi Deutsche Grammophon’un gelecek vaad eden ismi. Bach’ın geleneksel mirasını günümüzün sınırsız melodi olanağıyla birleştirerek yepyeni üretimler ortaya çıkaran Olafsson’un kayıtları, dünyanın en değerli eleştirmenlerinden övgü dolu yorumlar aldı. Dünyanın en büyük salonlarını hınçahınç doldurabilen Olafsson, BBC Music Magazine Awards 2019’da Yılın Albümü ödülünün de sahibi oldu. Limitleri sonuna kadar zorlamayı seven Olafsson, Deutsche Grammophon bünyesine katılmadan önce kendi plak şirketini de klasik müzik ekseninde kurmuştu. Reyjkavik Midsummer Music’in kurucusu ve ödüllü artistik direktörü de olan Olafsson, çok özel bir gece için Neue! Step’de olacak.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.