Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis koronavirüs kaptığını duyurdu!

Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis koronavirüs kaptığını duyurdu!

Olympiakos'un sahibi ve başkanı Evangelos Marinakis, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Olympiakos Futbol Kulübü ve Nottingham Forest’ın 52 yaşındaki sahibi Evangelos Marinakis, koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, futbol dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Bu kez kötü haber, komşu Yunanistan'dan geldi.

TEST SONUÇLARI POZİTİF ÇIKTI

Olympiakos ve İngiliz Nottingham Forest'ın sahibi olan Evangelos Marinakis, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını duyurdu.

52 yaşındaki Marinakis, koronavirüs için test yaptırdığını ve testin sonuçlarının pozitif olduğunu söyledi.

Evangelos Marinakis kimdir?

Evangelos Marinakis 30 Temmuz 1967 tarihinde doğdu. Evangelos Marinakis, Pire Belediye Meclisi Üyesi, armatör, iş adamı ve futbol kulübü sahibidir. Ailesinin tek çocuğudur. Babası bir armatör ve aynı zamanda Yunanistan Parlamento üyesiydi.

Evangelos Marinakis İngiltere’de Uluslararası İlişkiler ve Yönetim üzerine lisansını tamamladı. 2010 yılı ortalarında satın aldığı Olimpiakos Futbol Kulübü’nün halen başkanlığı yapmaktadır.

Marinakis, Ağustos 2010’dan Eylül 2011’e kadar Yunanistan Süper Ligi’nde başkanlık ve Yunanistan Futbol Federasyonu’nun da başkan yardımcılığını yaptı. Olympiacos başkanlığında takım, 2010/11’den 2016’ya kadar art arda yedi sezon Yunanistan Ligi şampiyonluğunu kazandı.

2017 mayısında İngiliz Futbol Kulübü Nottingham Forest takımını satın aldı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.