Omü Devlet Konservatuvarı’nda Devir Teslim

Omü Devlet Konservatuvarı’nda Devir Teslim

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü'ne atanan Prof.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü'ne atanan Prof. Dr. Olga Hasanoğlu, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç'in katılımıyla düzenlenen tören ile görevi Doç. Dr. Can Karahan'dan devraldı.

OMÜ Güzel Sanatlar Kampüsü'nde gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, "Bugün bir nöbet değişimi söz konusu ve bizler de buna şahitlik etmek için buradayız. Biz üniversitenin yeni yönetimi olarak yeni bir heyecan taşıyoruz. İddialıyız. Güzel şeyler yapmayı amaçlıyoruz. Bunu gerçekleştirmek için yeni heyecanlarla yola devam etmek istiyoruz" dedi.

"Adalet, liyakat ve ehliyet en önemli değer"

Adalet, liyakat ve ehliyetin kendileri için en temel değer olduğunun altını çizen Rektör Bilgiç, "Bu değerler, bizim sorumluluğumuz döneminde sözde kalmayacak, gerçekten hayat bulacak. Bunların olmadığı yerde huzur olmaz. Çünkü bu değerlerin eksikliği, insanı en çok rahatsız eden şeylerdir. Bizden kaynaklı ve insandan kaynaklı kusur olmamasına çok özen göstereceğiz. Bunu sizler için, üniversitemiz için ve ülkemiz için yapacağız. Enerjimizi boşa harcamak istemiyoruz. Sizlerin de katkı sağlamasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından her iki yöneticiye çiçek takdim eden Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, yeni müdür Prof. Dr. Olga Hasanoğlu'na başarılar dilerken; üç yıl görev yapan Doç. Dr. Can Karahan'a da yaptığı hizmetler için teşekkür etti.

Omü Devlet Konservatuvarı’nda Devir Teslim

Omü Devlet Konservatuvarı’nda Devir Teslim

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.