Onatkutlar mahallesindeki parklar yenileniyor

Onatkutlar mahallesindeki parklar yenileniyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından Onatkutlar Mahallesi'nde bulunan 3 park revize edilerek yenilenirken, 3 parkın daha yenileme çalışmaları devam ediyor.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Onatkutlar Mahallesi'nde bulunan 3 park revize edilerek yenilenirken, 3 parkın daha yenileme çalışmaları devam ediyor. Parklarda, çevre düzenlemesi, yeşillendirme, çocuk oyun grupları, oturma bankları yenilenirken, park otopark alanları ile mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu. Onatkutlar Mahallesi'ne ayrıca bir adet park daha yapılarak hizmete sunulacak.

İlçe genelindeki tüm parkların bakım ve onarımlarını aksatmadan devam ettiren Şehitkamil Belediyesi, daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe oluşturabilmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Onatkutlar Mahallesi'nde bulunan 3 parkı revize ederek, halkın hizmetine sundu. Mahalle sakinlerinin keyifli zaman geçirebilmesi için revizeleri yapılan parkların içerisinde, çocuk oyun gurubu alanı, yeşil alan, oturma bankları yenilenirken, vatandaşların araçları için de park otopark alanı oluşturuldu. Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Onatkutlar Mahallesi'nde ayrıca 3 parkın daha revize çalışmalarını devam ettirirken, önümüzdeki günlerde yeni bir park daha yaparak, mahalle sakinlerinin hizmetine sunacak.

"3 Parkımız yenilendi, 3 parkımız daha yenileniyor"

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin memnuniyet verici olduğunu dile getiren Onatkutlar Mahalle Muhtarı Yaşar Korurer, "Şehitkamil Belediyemiz tarafından parklarımızda yenileme çalışması başlatıldı. Mahallemizde bulunan 3 parkımız yenilendi, 3 parkımızın daha revize çalışmaları başlatıldı. Parklarımızda yapılan çalışmalar kısa sürede tamamlandı. Çocuklarımız için oyun grupları yenilendi, yeşil alanlar oluşturuldu, oturma bankları yenilendi. Bunun yanı sıra mahalle sakinlerimizin araçları için park otopark alanları oluşturuldu. Ailelerimiz gönül rahatlığıyla gelip bu parklarda hem dinlenip, hem de hoş vakit geçirebilecekler, çocuklarımız yeni oyun gruplarıyla oyunlar oynayabilecekler. Şuan içerisinde bulunduğumuz parkında artık son çalışmaları yapılıyor. İnşallah birkaç gün içerisinde bu parkımız da halkımızın hizmetine sunulacak. Bunun yanı sıra boş bir arazimize de önümüzdeki günlerde yeni bir park daha yapılacak. Bununla birlikte mahallemizde 7 adet parkımız hizmete girmiş olacak. Yapılan çalışmalardan dolayı şahsım ve mahalle sakinleri adına Şehitkamil Belediyemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum, bu tür hizmetlerin devamını diliyorum" diye konuştu.

Onatkutlar mahallesindeki parklar yenileniyor

Onatkutlar mahallesindeki parklar yenileniyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.