Orman işçisinin can verdiği feci kaza kamerada

Orman işçisinin can verdiği feci kaza kamerada

İzmir'in Menderes ilçesinde, yangına müdahaleden dönen arazöz ile bir aracın çarpıştığı ve bir orman işçisinin hayatını kaybettiği kaza anı güvenlik...

İzmir'in Menderes ilçesinde, yangına müdahaleden dönen arazöz ile bir aracın çarpıştığı ve bir orman işçisinin hayatını kaybettiği kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Menderes ilçesinde, yangına müdahaleden dönen orman bölge müdürlüğüne ait arazöze, hafif ticari aracın hızla çarptığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, dönüş yapan arasöze aracın hızla çarptığı görülüyor. Çarpışmanın etkisiyle araçlar devrilirken, ortalığın toz bulutu kapladığı anlar güvenlik kameralarına yansıyor.

Bir işçi hastanede ölmüştü, 5 kişi yaralanmıştı

Kaza, Menderes ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yangına müdahaleden dönen orman bölge müdürlüğüne ait arazöze, bir hafif ticari araç hızla yandan çarptı. Arazöz ve çarpan hafif ticari araç, çapmanın etkisiyle yan yattı. Kazada can pazarı yaşanırken, arazözde bulunan 4 orman işçisi ve diğer araçta bulunan 2 kişi yaralandı. 6 yaralı olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edilirken, 48 yaşındaki orman işçisi Yüksel Demir'den acı haber geldi. Hastanede tedavi altına alınan Demir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Orman işçisinin ölümü, ailesi de yasa boğdu.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.