Orta Büğdüz Köyü

Orta Büğdüz Köyü

Büğdüz köyü haberleri, Orta Büğdüz köyü güncel son dakika gelişmeleri, Büğdüz köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan Büğdüz köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Orta  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Büğdüz köyü son dakika gelişmeleri, Büğdüz köyüne özgü yemekler, Orta Büğdüz köyünün tarihi, Büğdüz köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Büğdüz köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Büğdüz, Çankırı ilinin Orta ilçesine bağlı bir köydür.Çankırı iline 65, Orta ilçesine 4 km uzaklıktadır. Büğdüz ve diğer köyler için "Orta"; bir alışveriş alanı, gezi alanı ve resmî işlerin gerçekleştirildiği alandır.

Büğdüz, Çankırı ilinin Orta ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Büğdüz Köyü Resimleri ve Büğdüz köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Orta Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Orta Çankırı Arası Kaç Km? Orta Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Orta Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Orta Büğdüz Köyünde doğan biri var mı? Orta Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.