Orta Kırsakal Köyü

Orta Kırsakal Köyü

Kırsakal köyü haberleri, Orta Kırsakal köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kırsakal köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çankırı köyleri arasında yer alan Kırsakal köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Orta  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kırsakal köyü son dakika gelişmeleri, Kırsakal köyüne özgü yemekler, Orta Kırsakal köyünün tarihi, Kırsakal köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kırsakal köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kırsakal, Çankırı ilinin Orta ilçesine bağlı bir köydür.Köy komşusu Sakaeli'nden gelen ilk yerleşimciler tarafından kurulmuştur, daha sonra köye aynı çevrede bulunan mezralardan yerleşenlerle nüfus artmıştır. Halkı Kıpçak ve Türkmen asıllıdır. Kıpçaklar genelde Sakaelinden çıkmaktadır.Çankırı iline 73 km., Orta ilçesine 5 km. uzaklıktadır.

Kırsakal, Çankırı ilinin Orta ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kırsakal Köyü Resimleri ve Kırsakal köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Orta Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Orta Çankırı Arası Kaç Km? Orta Hava Durumu? Çankırı Köyleri ve Orta Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çankırılı iseniz Çankırı Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Çankırılı Ünlüler arasında Orta Kırsakal Köyünde doğan biri var mı? Orta Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.