Ortaköy Hacımahmutuşağı Köyü

Ortaköy Hacımahmutuşağı Köyü

Hacımahmutuşağı Köyü Haberleri, Ortaköy Hacımahmutuşağı Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Hacımahmutuşağı Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Aksaray Köyleri Arasında Yer Alan Hacımahmutuşağı Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizd

Ortaköy Hacımahmutuşağı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hacımahmutuşağı köyü son dakika gelişmeleri, Hacımahmutuşağı köyüne özgü yemekler, Ortaköy Hacımahmutuşağı köyünün tarihi, Hacımahmutuşağı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hacımahmutuşağı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hacımahmutuşağı , Aksaray ilinin Ortaköy ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hacımahmutuşağı Köyü Resimleri ve Hacımahmutuşağı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ortaköy Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Ortaköy Aksaray Arası Kaç Km? Ortaköy Hava Durumu? Aksaray Köyleri ve Ortaköy Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Aksaraylı iseniz Aksaray Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Aksaraylı Ünlüler arasında Ortaköy Hacımahmutuşağı Köyünde doğan biri var mı? Ortaköy Doğumlu Ünlüler Kimler?

Hacımahmutuşağı , Aksaray ilinin Ortaköy ilçesine bağlı bir köydür.

Aksaray iline 44 km, Ortaköy ilçesine 11, Çokyatan yaylasına 37, Tuz Gölü'ne 7 km uzaklıktadır.Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Yaylada 15-20 hane bulunmaktadır. Köyün nüfusunun büyük çoğunluğu Aksaray ve İzmir'de ikamet ederler. Aksaray, İzmir, johannesburg ve Avrupa'da yaşayan köylülerin toplam nüfusu ortalama 1000 ila 1200 civarındadır.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Tarımda buğday ve arpa ön plandadır.

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.