Ortaköy Namlıkışla Köyü

Ortaköy Namlıkışla Köyü

Namlıkışla Köyü Haberleri, Ortaköy Namlıkışla Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Namlıkışla Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Aksaray Köyleri Arasında Yer Alan Namlıkışla Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

Ortaköy Namlıkışla köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Namlıkışla köyü son dakika gelişmeleri, Namlıkışla köyüne özgü yemekler, Ortaköy Namlıkışla köyünün tarihi, Namlıkışla köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Namlıkışla köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Namlıkışla , Aksaray ilinin Ortaköy ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Namlıkışla Köyü Resimleri ve Namlıkışla köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Ortaköy Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Ortaköy Aksaray Arası Kaç Km? Ortaköy Hava Durumu? Aksaray Köyleri ve Ortaköy Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Aksaraylı iseniz Aksaray Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Aksaraylı Ünlüler arasında Ortaköy Namlıkışla Köyünde doğan biri var mı? Ortaköy Doğumlu Ünlüler Kimler?

Namlıkışla , Aksaray ilinin Ortaköy ilçesine bağlı bir köydür.

Köy, Ortaköy ilçe belediyesine bağlanmıştır.Köyün oturmuş gelenek görenekleri vardır. Cenazesi olan evde üç gün yemek pişirtilmez. Köylü üç gün boyunca yemeklerini yapıp cenaze evine getirir, köylü hem mevta yakınlarının acısını paylaşırlar, onları da acılarının içinde yemeksiz bırakmazlar; üç gün boyunca da birlikte yemek yemiş olurlar.Köyün; kuzeyinde Hacıahmetlitepeköy, güneyinde Hocabeyli, batısında Çatalçeşme, doğusunda ise Akpınar yer alır.Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Aksaray iline 61 km, Ortaköy ilçesine 6 km uzaklıktadır.

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.