Osmancık Kuzhayat Köyü

Osmancık Kuzhayat Köyü

Kuzhayat haberleri, Kuzhayat güncel son dakika gelişmeleri, köy ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Çorum köyleri arasdına yer alan Kuzhayat köyünde vefat edenler ve köyün eski adı haberimizde.

Osmancık Kuzhayat köyü hangi il ve ilçeye bağlı, Osmancık Kuzhayat köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kuzhayat köyü son dakika gelişmeleri, Kuzhayat köye ait haberler, Kuzhayat köye özgü yemekler, köyün tarihi, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kuzhayat, Çorum ilinin Osmancık ilçesine bağlı bir köydür.Kuzhayat köyünün asıl adı kuzu hayatlarından gelmektedir. Köyün eski bir uygarlık olan Hititlerin bir köyü olduğuna dair araştırma belgeleri mevcuttur. Köyün eski adı Virasannis'tir.Köy inciri ile meşhur olup incir üşütmeşi adı verilen özel bir yemek de meşhurdur. Köyün geleneklerinden birisi bayram sabahı cami önünde bayramlaşmalar yapıldıktan sonra yine cami avlusunda evlerden getirilen yemeklerin yenilmesi ve mezarlıkta yasin okunmasıdır.Çorum iline 106 km, Osmancık ilçesine 40 km uzaklıktadır.

Kuzhayat , Çorum ilinin Osmancık ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Kuzhayat köyü resimleri ve Kuzhayat köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Osmancık Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?

Osmancık Çorum Arası Kaç Km? Osmancık Hava Durumu? Çorum Köyleri ve Osmancık Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Çorumlu iseniz Çorum Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Çorumlu Ünlüler arasında Kuzhayat köyünde doğan biri var mı? Osmancık Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.