Osmaneli Ağlan Köyü

Osmaneli Ağlan Köyü

Ağlan köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Ağlan köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bilecik köyleri arasında yer alan Ağlan köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Osmaneli Ağlan köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Ağlan köyü son dakika gelişmeleri, Ağlan köyüne özgü yemekler, Osmaneli Ağlan köyünün tarihi, Ağlan köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Ağlan köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyün adı köyde yaşayan ağalardan gelmiştir. Ağalan köyü Ağlan köyü olmuştur...

Köyde Hıdrellez şenlikleri olmakla birlikte Karakucak güreş müsabakalari olmaktadır. Bayramlarda köyde öğle namazından sonra herkes misafirleri yemek yemeye götürür.

Eskiden bayramlarda yemekler siniler halinde harmanlarda yenirdi doğal olarak kış aylarında olduğumuz için evlerde yenmeye başlanmıştır.

Bilecik iline 57 km, Osmaneli ilçesine 23 km uzaklıktadır.

Ağlan, Bilecik ilinin Osmaneli ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Ağlan Köyü Resimleri ve Ağlan köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Osmaneli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Osmaneli Bilecik Arası Kaç Km? Osmaneli Hava Durumu? Bilecik Köyleri ve Osmaneli Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bilecikli iseniz Bilecik Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bilecikli Ünlüler arasında Osmaneli Ağlan Köyünde doğan biri var mı? Osmaneli Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.