Osmaneli Sarıyazı Köyü

Osmaneli Sarıyazı Köyü

Sarıyazı köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Sarıyazı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bilecik köyleri arasında yer alan Sarıyazı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Osmaneli Sarıyazı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Sarıyazı köyü son dakika gelişmeleri, Sarıyazı köyüne özgü yemekler, Osmaneli Sarıyazı köyünün tarihi, Sarıyazı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Sarıyazı köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Köyde kına gecelerinde gelinin kaynanası gelir gelin elini sımsıkı yumruk yapar. Kaynana gelinin elini açmaya çalışır. Gelin elini açmaz. Kaynana gelin elini açsın diye eline altın koyar. Altın konulan ele gelinin arkadaşları kına yakar. kına merasiminden sonra halay çekilir.

Bilecik iline 51 km, Osmaneli ilçesine 17 km uzaklıktadır.

Sarıyazı, Bilecik ilinin Osmaneli ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Sarıyazı Köyü Resimleri ve Sarıyazı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Osmaneli Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Osmaneli Bilecik Arası Kaç Km? Osmaneli Hava Durumu? Bilecik Köyleri ve Osmaneli Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bilecikli iseniz Bilecik Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Bilecikli Ünlüler arasında Osmaneli Sarıyazı Köyünde doğan biri var mı? Osmaneli Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.