Osmaniye Dereobası Köyü

Osmaniye Dereobası Köyü

Dereobası Köyü Haberleri, Osmaniye Dereobası Köyü Güncel Son Dakika Gelişmeleri, Dereobası Köyü İle İlgili Tüm Video, Fotoğraf Ve Haberler, Osmaniye Köyleri Arasında Yer Alan Dereobası Köyünde Vefat Edenler, Köyün Eski Adı Haberimizde.

 Dereobası Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Dereobası Köyü son dakika gelişmeleri, Dereobası Köyü ne özgü yemekler,  Dereobası Köyü nün tarihi, Dereobası Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Dereobası Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Dereobası Köyü, Osmaniye iline   bağlı bir köydür. Yolunuz akdeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Dereobası Köyü Resimleri ve Dereobası Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

 Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Akdeniz yöresine özgü haber kanalı var mı?  Osmaniye Arası Kaç Km?  Hava Durumu? Osmaniye Köyleri ve  Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Osmaniyelı iseniz Osmaniye Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Osmaniyelı Ünlüler arasında  Dereobası Köyü Köyünde doğan biri var mı?  Doğumlu Ünlüler Kimler?

DEREOBASI KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Dereobası, Osmaniye iline   bağlı bir köydür.

OĞUZ TÜRKMENLERİ Aşireti kültür gelenek ve görenekleri yaşanmaktadır. Geleneklerine sahiptirler.Akrabalık bağları oldukça güçlüdür.Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köylülerin geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.

Köyde okul vardır. Köyün içme suyu ve kanalizasyon vardır. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık evi vardır.

 

 

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.