Outlander 4. Sezon 12. Bölüm Fragmanı İzle

Outlander 4. Sezon 12. Bölüm Fragmanı İzle

Outlander 4. Sezon 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Outlander 4. Sezon 12. Bölümü 20 Ocak pazar 2018 tarihinde yayınlanacak.

Outlander dizisinin yeni bölümü olan 4.Sezon 12. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Outlander , yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Outlander dizisi 4.Sezon 12. Bölüm yeni fragman izle…

Outlander Konusu | Genel Hikaye

1945 yılında yaşayan, evli bir savaş hemşiresi olan Claire Randall; gizemli bir şekilde 1743 yılına yolculuk eder ve romantik bir İskoç savaşçısı olan Jamie Fraser ile evlenmek zorunda kalır. Claire zamanla Jamie’ye bir şeyler hissetmeye başlayacak ve iki farklı zamandan, iki farklı erkek arasında kalacaktır.

Aşk, bilim kurgu, tarih ve maceranın tek bir hikayede buluşması olarak tanımlanan Outlander; Diana Gabaldon’ın aynı isimli çoksatan kitabından uyarlandı.

Outlander 4. Sezon 12. Bölüm İzle

Outlander’ın 4. sezon 12. bölümü 20 Ocak 2019 (Pazar) tarihinde yayınlanacak. Outlander 4. Sezon 12. Bölümünü Starz kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.