Oyuncu Burcu Kara’dan Anlamlı Paylaşım

Oyuncu Burcu Kara’dan Anlamlı Paylaşım

Başarılı Oyuncu Burcu Kara, Türkiye’nin yüreğini kanatan ‘Emine Bulut’ olayı hakkında sosyal medyada yaptığı paylaşımla ses getirdi. Kara, “Çocuklarımız için en büyük dileğim huzur içerisinde yaşamaları” dedi. “HEPİMİZ

Başarılı Oyuncu Burcu Kara, Türkiye’nin yüreğini kanatan ‘Emine Bulut’ olayı hakkında sosyal medyada yaptığı paylaşımla ses getirdi. Kara, “Çocuklarımız için en büyük dileğim huzur içerisinde yaşamaları” dedi.

“HEPİMİZ ‘ANNE LÜTFEN ÖLME’ DİYEN ÇOCUĞU İZLİYORSAK DAHA ÇOK YOLUMUZ VAR DEMEKTİR”
Kara, ınstagram hesabından yaptığı duygusal paylaşım şöyle, “Emine Bulut olayından sonra on gündür koptum bir çok şeyden. Instagramdan da. Sonra Batman Otogarı’ndaki olay. Dün de yirmi çocuğa tecavüz skandalı. Çok fazla sey anlamını yitiriyor bazen.Umutlarım,yaşama sevincim,yarınlara olan hevesim çok azalıyor. Sadece gerektigi kadar konuşup yaşıyorum bu zamanlarda. Bugün oğlumun doğumgünü. Hem bu kadar endişeli ve karamsar olmamı hem de gayret etmemi, sımsıkı tutunmamı gerektirecek en önemli nedenin. Gerçekten hangi fizikte, hangi okulda, hangi meslekte, hangi hayat koşullarında olacaklarından ziyade çocuklarımız için en büyük dileğim, huzur içerisinde yaşamaları. Bugün hangi kötü olay olmuş ya da olacak değil, ne güzel bir gündü cümleleriyle güneşi batırmaları. Evlerinde ve yaşadıkları toplumda şiddetten ve istismardan uzak,medeniyetin gerektirdiği gibi, önce güvenle, sonra adaletle ve insanca yaşamaları. Çünkü hepimiz, ‘anne lütfen ölme’ diyen bir çocuğu sadece izliyorsak, daha çok yolumuz var demektir”

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.