Özel Harekat Polisinin Fabrika Bahçesindeki Eğlencede Gözaltına Aldığı 14 Kişi Serbest

Özel Harekat Polisinin Fabrika Bahçesindeki Eğlencede Gözaltına Aldığı 14 Kişi Serbest

Afyonkarahisar'da dün gece bir fabrika bahçesindeki eğlencede havaya ateş açılması üzerine bölgeye giden polis ekiplerine mukavemette bulunan ve özel harekat...

Afyonkarahisar'da dün gece bir fabrika bahçesindeki eğlencede havaya ateş açılması üzerine bölgeye giden polis ekiplerine mukavemette bulunan ve özel harekat destekli operasyonla gözaltına alınan 14 kişi serbest bırakıldı. Fabrika bahçesinde yüzlerce boş mermi kovanının olduğu fotoğraf ise bu kadarına da pes dedirtti.

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 1. Cadde'deki bir et işleme tesisinde meydana gelen olayda iddialara göre bir grup genç, kısa süre sonra evlenecek olan arkadaşlarına bekarlığa veda partisi yapmak için bir araya gelerek eğlence tertip etmişti. Gecenin ilerleyen saatlerinde alkolün de etkisi ile silahlarla havaya ateş açan grup, olay yerine gelen polis ekiplerine mukavemet göstermişti. Bunun üzerine polis ekipleri bölgeye takviye istemiş ve çok sayıda polis ile birlikte fabrika önüne özel harekat polisi ile zırhlı araç sevk edilmişti. Arama kararı çıkaran polis ekipleri, fabrika bahçesindeki 14 kişiyi gözaltına almıştı. Gözaltındaki şahısların gece sabaha karşı ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldıkları belirtildi.

Olayda fabrika bahçesinde çekilen bir fotoğrafta yer alan boş tabanca mermisi ile av tüfeği gibi çeşitli silahlara ait yüzlerce mermi kovanı ise bu kadarına da pes dedirtti. Öte yandan, polis tarafından dün yapılan operasyonda fabrika bahçesindeki eğlencede çok sayıda silah ve tüfeğin ele geçirildiği öne sürüldü.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.