Özel okul ücretleri olacak? Özel okul ücretleri iade edilecek mi? Servis ve yemek ücretleri ne olacak?

Özel okul ücretleri olacak? Özel okul ücretleri iade edilecek mi? Servis ve yemek ücretleri ne olacak?

Özel okul ücretleri olacak? Özel okul ücretleri iade edilecek mi? Servis ve yemek ücretleri ne olacak? sorularına veliler yanıt arıyorlar. Koronavirüs salgını nedeniyle dünya genelinde olduğu gibi 16 Mart itibariyle Türkiye'de eğitime ara verilmişti.

MEB, uzaktan eğitime geçerken, çocukları özel okullarda okuyan veliler 'Özel okul ücretleri ne olacak? Servis ve yemek ücretleri ne olacak?' sorularına yanıt arıyorlar. Peki özel okul ücretleri olacak? Özel okul ücretleri iade edilecek mi? Servis ve yemek ücretleri iade mi edilecek? detaylar haberğimizde...

Türkiye Özel Okullar Derneği'nden bu konu hakkında açıklama geldi. Buna göre özel okullar telafi eğitimi yapacak. Bu sırada öğrencilere yemek ve servis hizmeti ücretsiz sağlanacak. Ancak okulların açılması yeni eğitim sezonuna sarkarsa ne olacağı ise belirsiz...

ÖZEL OKUL ÜCRETLERİ İADE EDİLECEK Mİ?

Yapılan açıklamada derneklerin bir araya gelerek, 300.000 çalışanı ve 2.5 milyon öğrencisi bulunan kurumlar hakkında, kimsenin mağdur olmaması için bir yol haritası çizildiği belirtildi. Özel eğitim kurumlarını temsil eden dernekler olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile görüşme yapıldığı belirtilen açıklamada, özel okulların eksik kalan eğitimi okullar açıldıktan sonra yüz yüze eğitimle vermeleri yönünde karar alındığı bilgisi paylaşıldı. Böylelikle ödemeleri yapılan özel okul ücretlerinde iade ya da bir esneme olmayacak, söz konusu eğitimler 'telafi eğitimi' olarak eksiksiz giderilecek.

ÖZEL OKULLARIN YEMEK VE SERVİS ÜCRETLERİ İADE EDİLECEK Mİ?

Buna göre özel okullar veliler ile yaptıkları sözleşmelerin gereği olan yüz yüze eğitimi okullar açıldıktan sonra tamamlayacaklar. Bu süre içerisinde öğrencilere yemek ve servis hizmeti de sağlanacak. BU hizmetten ekstra bir ücret alınmayacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.