Özgürlüğüne Kavuşmak İçin Akülü Sandalye İstedi

Özgürlüğüne Kavuşmak İçin Akülü Sandalye İstedi

İzmir´in Kemalpaşa ilçesi, Armutlu mahallesinde yaşayan 62 yaşındaki Hüseyin Yılgın’ın, 6 ay önce enfeksiyon şikayetiyle gittiği hastanede sol bacağı kesildi.

İzmir´in Kemalpaşa ilçesi, Armutlu mahallesinde yaşayan 62 yaşındaki Hüseyin Yılgın’ın, 6 ay önce enfeksiyon şikayetiyle gittiği hastanede sol bacağı kesildi.  Tek başına evde emekleyerek yaşayan Yılgın, yaşadığı zorlukları Bilim ve Sağlık Haber Ajansı’na anlattı.

8 ay öncesinde ağrılarının başladığını söyleyen Yılgın, 8 ay önce sol bacağındaki ağrı nedeniyle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne başvurdu. Bacağındaki enfeksiyon nedeniyle ameliyatla bacağı kesilen Yılgın, engelli bir birey olarak yaşamını sürdürmeye çalışıyor.

Evinde tek başına yaşayan, günlük işlerini çözmekte zorluk yaşayan Yılgın, “Emekleyerek bir yere gidebiliyorum, işlerimi hallediyorum. Tuvalete giderken bile zorlanıyorum. Dışarı çıkamıyorum. Aylardır ev hapsinde gibiyim. Devletimizinden, hayırseverlerden bir akülü sandalye istiyorum” dedi.

Yardım Eli Uzanmasını Bekliyor

62 yaşında Armutlu´da Yılgın, zor durumda olduğunu, devletten ve hayırseverlerden uzanacak bir yardım eli beklediğini belirterek özgürlüğüne kavuşmak için bir akülü sandalye istedi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.