Özhan Canaydın Konferans Salonu Yenilendi

Özhan Canaydın Konferans Salonu Yenilendi

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda Aralık 2017’de hizmete giren Özhan Canaydın Konferans Salonu yenilendi. Törene Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ile Kaan Kanç

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda Aralık 2017’de hizmete giren Özhan Canaydın Konferans Salonu yenilendi.
Törene Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ile Kaan Kançal, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Recevik, İlber Aydemir, Dilek Kutlu, Özgür Savaş Özüdoğru, Ömer Cansever, Muhasıp Üyemiz Dorukhan Acar, Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Oytun Özer ve Galatasaray Sportif A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Uğurlu, Divan Kurulu Üyeleri, Eski Başkanlardan Özhan Canaydın’ın oğlu Murat Canaydın ile camianın önde gelen isimleri katıldı. Tören kurdele kesimi ile başladı. Ardından, salonun yenilenme aşamasının gösterildiği video izlendi. Başkan Mustafa Cengiz, kürsüye gelerek duygu ve düşüncelerini paylaştı.
Başkan Mustafa Cengiz, “Bazı güzel şeyleri yapmanın insana nasip olması ayrı bir mutluluk kaynağı oluyor. Galatasaray’ın karakterinde sadece aidiyet değil sahiplenme, vefa ve teşekkür de olmalı. Bu, bizi bir arada tutan, bizi büyüten, bizi bugün tek bir ruh, tek bir arma haline getiren en önemli güç. Bu ruhun içinde nasıl Kurucu Başkanımız Ali Sami Yen varsa Özhan Canaydın Başkanımızın da çok ayrı ve değerli bir yeri var. Neredeyse bütün ömrünü Galatasaray’a adadı, hem maddi hem manevi olarak. Maddi sözcüğünün özellikle altını çiziyorum. Özhan Abi benim aynı zamanda Ali Sami Yen Stadı’ndan tribün arkadaşımdı. Locası hemen arkamda idi, yıllarca onunla birlikte maç izledim. Birlikte sevindik, birlikte üzüldük. Neredeyse koca bir Galatasaray kuşağını ve tarihini beraber yaşadık. Ben onun kadar beyefendi, sıkıntılarını içine atan, gülümsediğinde binlerce acıyı yaşayan çok az kişi gördüm. Acıyı bal eyledi, içindeki sıkıntıları hiçbir zaman hissettirmemeye çalıştı. Ağır yenilgiler aldığımızda bile asaletini, Galatasaray’a yakışan vakarını hiçbir zaman bozmadı. Bir Galatasaray beyefendisiydi, bir Galatasaray Başkanıydı. Ben onun bayrağını devralmış bir başkan olarak hem Başkanımız Özhan Canaydın’a hem geçmişteki tüm başkanlarımıza bizi bugünlere getirdikleri için teşekkür ediyorum. Biz de inşallah Özhan ağabeyimiz gibi, bayrağı en onurlu ve gururlu şekilde gelecek kuşaklara teslim eder, onun adını yaşatırız” diye konuştu.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.