Özvatan Kavaklı Köyü

Özvatan Kavaklı Köyü

Kavaklı köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Kavaklı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Kavaklı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Özvatan Kavaklı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kavaklı köyü son dakika gelişmeleri, Kavaklı köyüne özgü yemekler, Özvatan Kavaklı köyünün tarihi, Kavaklı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kavaklı köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kavaklı, eski ismi Rum Kavak, Kayseri ilinin Özvatan ilçesine bağlı bir mahalledir.1840 senesinde inşâa edilmiş Ayios Vasilios kilisesi vardı. 1905 senesinde 90 hâne Rum nüfusu vardı.Kayseri iline 92 km, Özvatan ilçesine 17 km uzaklıktadır.
 

Kavaklı, Kayseri ilinin Özvatan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kavaklı Köyü Resimleri ve Kavaklı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Özvatan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Özvatan Kayseri Arası Kaç Km? İncesu Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Özvatan Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Özvatan Kavaklı Köyünde doğan biri var mı? Özvatan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.