Özvatan Taşlıkköy Köyü

Özvatan Taşlıkköy Köyü

Taşlıkköy köyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Taşlıkköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Kayseri köyleri arasında yer alan Taşlıkköy köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Özvatan Taşlıkköy köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Taşlıkköy köyü son dakika gelişmeleri, Taşlıkköy köyüne özgü yemekler, Özvatan Taşlıkköy köyünün tarihi, Taşlıkköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Taşlıkköy köyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Taşlıkköy, Kayseri ilinin Özvatan ilçesine bağlı bir mahalledir.Kayseri iline 80 km, Özvatan ilçesine 13 km uzaklıktadır.

Taşlıkköy, Kayseri ilinin Özvatan ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz İç Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Taşlıkköy Köyü Resimleri ve Taşlıkköy köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Özvatan Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Özvatan Kayseri Arası Kaç Km? İncesu Hava Durumu? Kayseri Köyleri ve Özvatan Köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir. 

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Kayserili iseniz Kayseri Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Kayserili Ünlüler arasında Özvatan Taşlıkköy Köyünde doğan biri var mı? Özvatan Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.