Palu Bozçanak Köyü

Palu Bozçanak Köyü

Bozçanak bulut Köyü haberleri, Palu Bozçanak köyü güncel son dakika gelişmeleri, Bozçanak köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Elazığ Köyleri Arasında yer alan Bozçanak köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Palu Bozçanak Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Bozçanak  Köyü son dakika gelişmeleri, Bozçanak  Köyü ne özgü yemekler, Palu Bozçanak  Köyü nün tarihi, Bozçanak  Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Bozçanak  Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Bozçanak  Köyü, Elazığ ilinin Palu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bozçanak  Köyü Resimleri ve Bozçanak  Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Palu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Palu Elazığ Arası Kaç Km? Palu Hava Durumu? Elazığ Köyleri ve Palu Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Elazığlı iseniz Elazığ Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Elazığlı Ünlüler arasında Palu Bozçanak Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Palu Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bozçanak , Elâzığ ilinin Palu ilçesine bağlı bir köydür.

Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.Rakımı yüksek olduğundan kışlar çok sert, yazlar ise civar köylere oranla daha serin geçen köy meşe ormanlarıyla çevrilidir.
Köyde, 4.sınıfa kadar eğitim veren bir ilkokul vardır. Öğrenci sayısının yetersiz gelmesi nedeniyle okul eğitim öğretime kapatılmış, az sayıda olan öğrenci Baltaşı beldesine taşımalı olarak gönderilmiştir. Köyün içme suyu şebekesi vardır. Sayerekten şebeke döşenmiştir PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. Operatörlerin şebeke sıkıntısı bulunmamaktadır.


 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum