Palu Hasbey Köyü

Palu Hasbey Köyü

Hasbey Köyü haberleri, Palu Hasbey köyü güncel son dakika gelişmeleri, Hasbey köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Elazığ Köyleri Arasında yer alan Hasbey köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Palu Hasbey Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hasbey  Köyü son dakika gelişmeleri, Hasbey  Köyü ne özgü yemekler, Palu Hasbey  Köyü nün tarihi, Hasbey  Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hasbey  Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hasbey  Köyü, Elazığ ilinin Palu ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hasbey  Köyü Resimleri ve Hasbey  Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Palu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Palu Elazığ Arası Kaç Km? Palu Hava Durumu? Elazığ Köyleri ve Palu Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Elazığlı iseniz Elazığ Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Elazığlı Ünlüler arasında Palu Hasbey Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Palu Doğumlu Ünlüler Kimler?

Hasbey , Elâzığ ilinin Palu ilçesine bağlı bir köydür.

Coğrafya
Elazığ iline 107 km, Palu ilçesine 35 km uzaklıktadır. Diyarbakır ve Bingöl sınırındadır. Akdağ eteklerindedir. Haspek tütünü yetişir.Boz ayı, kurt ve yaban domuzu görülebilen bazı hayvanlardır.

İklim
Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.

Nüfus
Yıllara göre köy nüfus verileri
2008    60
2000    38
1997    38
Ekonomi
Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Altyapı bilgileri
Köyde ilköğretim okulu yoktur. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol stabilize olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.