Paramparça 35. Bölüm Fragmanı

Paramparça 35. Bölüm Fragmanı

Hayatındaki en değerli insanın kaybından sorumlu tuttuğu Cihan ve Dilara’ya yıllardır kin besleyen Harun, artık intikam için hazırdır.

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 35. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Paramparça, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Paramparça dizisi 35. Bölüm yeni fragman izle…

Hayatındaki en değerli insanın kaybından sorumlu tuttuğu Cihan ve Dilara’ya yıllardır kin besleyen Harun, artık intikam için hazırdır. Elindeki gençlik fotoğrafına her baktığında, “Aldıkları her nefesi onlara zehir edeceğim” diyen Harun planlarını birer birer hayata geçirmeye başlar. 
'Bütün Fırtınalara Hazırım'
Yalıdaki olaylarla uğraşan ve kontrolünü kaybetmeye başlayan Cihan ise düşmanı Harun’dan habersizdir. Bir tek Gülseren’in yanında huzur bulan Cihan, “Bütün fırtınalara hazırım” sözleriyle Gülseren’e aşkını anlatırken, hiç tahmin etmediği biri bu ana tanıklık eder. 
Hazal'ın oyunu ortaya çıkacak mı?
Yalıda herkes için zor günler başlar. Dilara, Gülseren’in gitmesi için her yolu dener. Hazal ise yalıda yaşanan bu karmaşadan faydalanarak herkese büyük bir oyun oynar. 

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan, 35. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Paramparça Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Paramparça dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Star Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.