Paramparça 53. Bölüm Fragmanı yayınlandı-İZLE 15 Şubat Pazartesi

15 Şubat 2016 Pazartesi Paramparça 53.Bölüm Fragmanı İzle, Paramparça 53. Bölüm Fragmanı Youtube İzle,Paramparça 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Paramparça 53. Bölümde izleyicileri bekleyen sürpriz ne ?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Paramparça 53.Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İzleyicileri bekleyen sürpriz gelişme ne? Paramparça 53.Bölüm ile bu akşam heyecan dorukta olacak. Paramparça 53.Bölüm fragmanıda yayınlandığı gibi sitemizde paylaşılacaktır.

 

HEYECENLA BEKLENEN DİZİ PARAMPARÇA DİZİSİNDE YAŞANAN BÜYÜK OLAY NE ?

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 53. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen ,Paramparça 53.Bölüm yeni bölümleriyle salı günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star tv'de yayınlanan Paramparça 53.Bölüm yeni fragman izle…

Paramparça dizisinde yaşanacak büyük gelişme ne ? Bu haftaki bölümde de yine nefesler kesilecek mi? Paramparça  dizisindeki çekişmelerin galibi kim olacak ? Merakla izlenen Paramparça dizisinde bu hafta hangi karmaşık olaylar çözümlenecek ?

 

PARAMPARÇA 51. BÖLÜM....İZLE

PARAMPARÇA 50. BÖLÜMDE NELER OLDU....İZLE

Dilara'nın zor kararı! 
Harun’dan hamile kalan Dilara bebeği aldırmak için Cihan’la birlikte Londra’ya gider. Dilara bebeğini doğrurup doğurmamak arasında zor bir kararın eşiğine gelir. Ya şimdi bebeğini aldıracak ya da yeniden anne olacaktır…

 

“Keşke seni kaybetmeseydim” 
Dilara’yı zor gününde yalnız bırakmayan Cihan, Dilara’nın “Keşke seni kaybetmeseydim” itirafıyla sarsılır. Harun tarafından kandırıldığını düşünen Dilara, Cihan’a yaklaşırken, Cihan, Gülseren ile evlenmek için nikah tarihi alır. 

Harun'un Cihan'ı yok etme planı 
Dilara’yı kaybettiğini bir türlü kabullenemeyen Harun, Dilara’nın “Kocama geri dönüyorum” sözleriyle beyninden vurulur. Harun, Dilara ile aralarındaki tek engel olarak gördüğü, Cihan’ı hayatlarından sonsuza dek çıkarmaya kararlıdır! 

 

 

 

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar