Paramparça 56. Bölüm 2.Fragmanı-İZLE 7 mart

Paramparça 56. Bölüm Fragmanı-İZLE, Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 56. Bölüm Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak. ŞÜKRAN OVALI Kimdir?

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 56. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Paramparça, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Paramparça dizisi 56. Bölüm yeni fragman izle… ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 56. Bölüm Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan, 56. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Paramparça Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Paramparça dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Star Tv’de...

PARAMPARÇA 55. BÖLÜM....İZLE

 

CİHAN NE YAPACAK

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştıkları, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın dün akşam (Pazartesi) yayınlanan 55’inci bölümü büyük sürprizlere sahne oldu.

CİHAN VE DİLARA EVLENDİ, HARUN YIKILDI

Harun, nikah odasına gelerek Dilara’ya bir defter verdi. Cihan ve Dilara yeniden evlendi. Harun, öfke krizi geçirdi ve Veli Baba’nın mekanının altını üstüne getirdi. Maide, hastaneye Candan’ın yanına gitti. Cihan, silahının kayıp olduğunu öğrendi. Nergis, Cansu ile konuşarak Deniz’den ayrılmasını ima etti. Özkan, Cihan’ın silahını almak için Harun’un evine girdi. Hazal yalanlarına bir yenisini daha ekledi ve müzik aletleri satıcısının kendisini dövdüğünü söyledi. ‘Paramparça’nın 55. bölümündeki bu anlar #vazgeçemiyorum hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

YENİ BÖLÜMDE HEYECAN DAHA DA ATRIYOR

Hazal’ın, dövüldüğünü sanan Cihan ne yapacak? Hazal’ın yalanı ortaya çıkacak mı? Harun, Cihan’la yeniden evlenen Dilara’dan artık vazgeçecek mi? Maide’nin yeni planı ne? Ayşe’yi hangi sürprizler bekliyor? Tüm bu sorular ‘Paramparça’nın 7 Mart Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.

SOSYAL MEDYADA ŞÜKRAN OVALI KONUŞULDU

Yapımcılığını, Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, iki sezondur Pazartesi akşamları zirvede yer alan ‘Paramparça’ dizisinin güçlü oyuncu kadrosuna, dün akşam ekrana gelen 54. bölümünden itibaren ‘Psikiyatrist Ayşe’ karakteriyle dahil olan başarılı oyuncu Şükran Ovalı’ya, sosyal medyadan da övgü ve tebrik mesajları yağdı.

CİHAN’LA YOLLARI KESİŞTİ

Şükran Ovalı, ‘Paramparça’ya; İstanbul Tıp Fakültesi mezunu, Amerika’da uzmanlık eğitimi almış, kısa bir süre önce Türkiye’ye dönmüş, kick boks yapan, genç ve başarılı ‘Psikiyatrist Ayşe’ karakteri ile dahil oldu. Ayşe’nin uzmanlık alanı çocuklar ve ergenler olmakla birlikte, yetişkin hastalara da bakıyor. Yalnız yaşayan, maddi sıkıntısı olmayan, entelektüel bir kadın. Cihan’ın sahibi olduğu otelde düzenlenecek psikiyatri seminerine gelen Ayşe ile Cihan’ın yolları, dün akşamki bölümde sürpriz şekilde kesişti.

PERFORMANSI İLE ALKIŞ ALDI

Şükran Ovalı’ya, başarılı performansımdan ötürü sosyal medyada ‘Paramparça’ izleyicilerden övgü ve tebrik mesajları yağdı.
Paramparça’nın dün akşam yayınlanan 54. Bölümünün finalinde; Cihan, psikiyatrist Ayşe ile otelin deposunda kilitli kaldı. Aynı anlarda nikah salonunda Cihan’ı bekleyen Dilara ise, karşısında bir anda Harun’u görünce şoka girdi. ‘Paramparça’nın 54. bölümündeki bu anlar #aksilikbuya hashtag’iyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Cihan, nikahına yetişebilecek mi? Harun, Dilara’ya ne yapacak? Candan yaşayacak mı? Maide’nin yeni planı ne? Ayşe’yi hangi sürprizler bekliyor? Tüm bu sorular ‘Paramparça’nın 29 Şubat Pazartesi günü Star’da ekrana gelecek yeni bölümünde yanıt bulacak.

PARAMPARÇA 54. BÖLÜMDE NELER OLDU....İZLE

Cihan, nikahına gidebilecek mi? 

Dilara ile evlilik için gün alan Cihan aynı gün şirket adına bir toplantıya katılır. Aynı anda bir başka sebepten aynı otelde bulunan psikiyatrist Ayşe yanlışlıkla toplantı odasına girer. Yaşanacak bir takım olaylar Cihan ile Ayşe’nin yollarını kesiştirir. Aynı dakikalarda Dilara nikah salonunda Cihan’ı beklerken bambaşka bir sürpriz ile karşılaşır.  

Candan’ın Başı Dertte 

Yıldırım’ı avucunun içine alan Candan, böylece Cihan’ın şirket sırlarını öğrenir. Harun ile yeniden yakınlaşmak için bunları kullanmak isteyen Candan, Harun’a öyle büyük bir zarar verir ki, bu kez kurtuluşu yoktur.  Harun, Candan’a duyduğu öfke ile silahına sarılır. Harun’un kendisini öldüreceğini anlayarak kaçmaya başlayan Candan koştuğu yerin ölüme gittiğinin farkında değildir.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar