Paramparça 60. Bölüm Fragmanı-İZLE 4 Nisan

Paramparça 60. Bölüm Fragmanı-İZLE, Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 60. Bölüm Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 60. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Paramparça, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Paramparça dizisi 60. Bölüm yeni fragman izle… ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 60. Bölüm Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan, 60. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Paramparça Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Paramparça dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Star Tv’de...

PARAMPARÇA 59. BÖLÜM....İZLE

DENİZ GEÇMİŞİYLE YÜZLEŞİYOR
Hazal’ın doğum gününde yaşadığı şok ile eve giden Deniz’i ikinci bir şok beklemektedir. Annesinin ölümünden Rahmi Bey’i sorumlu tutan Deniz, hesap sormak için yalıya gider ve bu süreçte annesinin geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalır. Cihan ise Hazal’ın kötülüklerini daha fazla alttan almamaya karar verir. Demir’e bakıcı olarak yalıya gelen Sevinç artık, Hazal’ın suç ortağıdır. 

HARUN, BEBEĞİN DOĞUMUNU ÖĞRENİYOR
Dilara’nın doğumunu Maide Hanım’dan öğrenen Harun, Demir’in kendi çocuğu olduğuna emindir. Maide Hanım, vakıf bahanesiyle yalıya gider ve bebeğe ait bir eşyayı gizlice alır. Dilara’dan bir şans daha istemeye kararlı olan Harun, Dilara ile yüz yüze gelmenin bir yolunu bulur ancak, Candan bu buluşmaya izin vermeyecektir. 

 

OZAN BEBEĞİ İSTEMİYOR 
Dilara, oğlu Demir’i kucağına alırken, Cihan, Harun’un bebeğine babalık yapmanın burukluğunu yaşar. Ozan ise bebeği asla kabullenmez. Rahmi Bey, Cihan’a Deniz’in yalıya gelip paraları suratına fırlatmasının nedenini anlatır ve Deniz’in annesi Nergis ile ilgili bildiği tüm gerçekleri Cihan’a açıklar. Ozan ise  Cihan’ın Zeynep’i kendisinden uzak tutmak için yüklüce bir para verdiğini öğrenir. 

HAZAL’IN HEDİYESİ 
Hazal, terapisti Ayşe’yi görmeye kliniğe gider. Aynı dakikalarda Harun da Ayşe’yi ziyaret için kliniktedir. Hazal, Cansu ve Deniz’i ayırmaya kararlıdır. Fırsat ise ayağına gelir. 18’inci doğum günü için Ece Seçkin’in sahneye çıktığı ihtişamlı bir parti veren Hazal, Cansu için hayat boyu unutamayacağı bir hediye planlamıştır... 

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar