Paramparça 61. Bölüm Fragmanı-İZLE 11 Nisan

Paramparça 61. Bölüm Fragmanı-İZLE, Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 61. Bölüm Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 61. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Paramparça, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Paramparça dizisi 61. Bölüm yeni fragman izle… ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 61. Bölüm Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan, 61. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Paramparça Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Paramparça dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Star Tv’de...

PARAMPARÇA 60. BÖLÜM....İZLE

“DEMİR SENİN OĞLUN!”

Dilara’nın hayatını kurtarmak için kendisini otomobilin önüne atan Harun ağır yaralanır. Ne Dilara ne de Harun, otomobili üzerlerine süren kişinin Candan olduğunun farkında değildir. Harun’un sağlığını merak eden Dilara, bir akşam gizlice yalıdan ayrılarak Harun’u ziyarete gider ve daha fazla dayanamayarak Harun’a, Demir’in onun oğlu olduğunu itiraf eder.

CİHAN BÜYÜK BİR ÇIKMAZDA

Dilara’nın hastanede olduğu saatlerde Ayşe ve Candan da Harun’u ziyaret etmek için oradadır. Maide Hanım duruma el koyar. Cihan ise müthiş bir çıkmazın içindedir. Bir yanda Dilara’nın onurunu kurtarmak için yaptığı evlilik, diğer yanda git gide daha çok aşık olduğu Ayşe...

PARAMPARÇA 59. BÖLÜMDE NELER OLDU....İZLE

DENİZ GEÇMİŞİYLE YÜZLEŞİYOR
Hazal’ın doğum gününde yaşadığı şok ile eve giden Deniz’i ikinci bir şok beklemektedir. Annesinin ölümünden Rahmi Bey’i sorumlu tutan Deniz, hesap sormak için yalıya gider ve bu süreçte annesinin geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalır. Cihan ise Hazal’ın kötülüklerini daha fazla alttan almamaya karar verir. Demir’e bakıcı olarak yalıya gelen Sevinç artık, Hazal’ın suç ortağıdır. 

HARUN, BEBEĞİN DOĞUMUNU ÖĞRENİYOR
Dilara’nın doğumunu Maide Hanım’dan öğrenen Harun, Demir’in kendi çocuğu olduğuna emindir. Maide Hanım, vakıf bahanesiyle yalıya gider ve bebeğe ait bir eşyayı gizlice alır. Dilara’dan bir şans daha istemeye kararlı olan Harun, Dilara ile yüz yüze gelmenin bir yolunu bulur ancak, Candan bu buluşmaya izin vermeyecektir. 

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar