Paramparça 62. Bölüm Fragmanı-İZLE 18 Nisan

Paramparça 62. Bölüm Fragmanı-İZLE, Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 62. Bölüm Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 62. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Paramparça, yeni bölümleriyle pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Star Tv'de yayınlanan Paramparça dizisi 62. Bölüm yeni fragman izle… ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan 62. Bölüm Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

Paramparça dizisinin yeni bölümü olan, 62. Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Paramparça Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Paramparça dizisi yeni bölümleriyle pazartesi Akşamı Star Tv’de...

PARAMPARÇA 61. BÖLÜM....İZLE

CİHAN, AYŞE’YE HARUN’U ANLATIYOR

Ayşe’nin evine giden Cihan, duygularını itiraf eder ve geçmişten gelen bir düşmanının başına ne işler açtığını anlatır. Ayşe, Cihan’ı hayretle dinlerken, bahsedilen kişinin Harun olduğunun farkında değildir.

O BENİM OĞLUM!

Harun ile yeniden bir araya gelen Dilara, Harun’un oğlunu görme isteğine daha fazla karşı koyamaz ve Harun ile buluşur. Kendi oğluna Cihan’ın babalık yapıyor olmasından öfkelenen Harun’un korkutucu planları vardır.

OZAN, MAİDE HANIM’IN HEDEFİNDE

Maide Hanım, Cihan’a zarar vermek için Ozan’ı kullanır. Öte yandan, Deniz’in babası Burhan da artık Gürpınarlar’ın düşmanıdır. Ev hapsi süren Hazal’ın evde olmadığını ortaya çıkaran Cansu, Hazal’ın zekasını hafife almıştır...

PARAMPARÇA 60. BÖLÜMDE NELER OLDU....İZLE

“DEMİR SENİN OĞLUN!”

Dilara’nın hayatını kurtarmak için kendisini otomobilin önüne atan Harun ağır yaralanır. Ne Dilara ne de Harun, otomobili üzerlerine süren kişinin Candan olduğunun farkında değildir. Harun’un sağlığını merak eden Dilara, bir akşam gizlice yalıdan ayrılarak Harun’u ziyarete gider ve daha fazla dayanamayarak Harun’a, Demir’in onun oğlu olduğunu itiraf eder.

CİHAN BÜYÜK BİR ÇIKMAZDA

Dilara’nın hastanede olduğu saatlerde Ayşe ve Candan da Harun’u ziyaret etmek için oradadır. Maide Hanım duruma el koyar. Cihan ise müthiş bir çıkmazın içindedir. Bir yanda Dilara’nın onurunu kurtarmak için yaptığı evlilik, diğer yanda git gide daha çok aşık olduğu Ayşe...

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar